Spartakiāde uzņem apgriezienus!

Ja 24.oktobra pēcpusdienā bijāt skola sporta zālē, tad ticiet, būtu saņēmuši lielu devu pozitīvu emociju. Tur notika vidusskolas spartakiādes otrais  spartakiādes posms- volejbola turnīrs. Ja ikdienā nākas saskarties ar skolēnu negribēšanu mācīties, vēlmi dažādi “izpausties”, tad šī pēcpusdiena piedāvāja ko citu- klases saliedētību, cīņas sparu, vēlmi uzvarēt, atbalstīt savējos. Piedalījās visas 7 komandas, un zāle bija pilna atbalstītāju. Komandas tika sadalītas 2 apakšgrupās, pēc pirmā apļa notika cīņas par godalgotajām vietām. Spēlē ritēja līdz 15 punktiem, dažos mačos vienlīdz stiprām komandām spēle ritēja punkts punktā. Skolotāja Turka novērtēja, ka skolēnu spēles līmenis ir audzis, un katrā komandā ir kādi volejbola spēles entuziasti. Viennozīmīgi labāko sniegumu demonstrēja 11.klase, kas ir arī turnīra uzvarētāji. Otrajā vietā lielisks sasniegums 9.a klasei. Par 3.vietu cīnījās 12.klase un 13.klase- skolotāju komanda, kas vājinātā sastāvā (tikai 4 spēlētāji) sīvā cīņā ar 13:15 zaudēja 12.klasei. Paldies tiesnesim skolotājam V.Turkam un sporta grupas vadītājam E.Šilbergam.

Pirmais spartakiādes posma bija tradicionālā sporta viktorīna, kur  kā vienmēr vadīja skolotājs V.Turks. Pārliecinoši ar 8.5 punktiem (no maksimālā 10) ieguva skolotāju komanda. Skolēnu komandu sniegums, diemžēl, bija diezgan vājš. 2.vietā- 9.a , 3.vietā-12.klase.

Iespējams, ka spartakiādes spēļu grafikā  izmaiņas ieviesīs gaidāmais sporta zāles remonts, bet sporta grupai ir dažādas idejas, un sacensības notiks!

Visiem sportisku garu!