Zinību dienā

“Kad pienāk jauna diena, tai sūti smaidu vienu! Ej tajā iekšā droši …”

Kad skolas saime sapulcējusies Zvejnieku parka estrādē, tad svinīgi varam atklāt jauno mācību gadu. Taču, lai ienākšanā skolā būtu jautrāka, tradicionāli – katrs klases audzinātājs bija sagatavojis savai audzināmajai klasei kādu novēlējumu, apsveikumu vai “paldies”vārdus. Ar tiem mūs iepazīstināja pasākuma vadītāja – skolotāja Inga Bašena.

Uzmundrinājuma vārdus savai saimei teica arī skolas direktore Sanita Strauberga un priecājās, ka skolu uzsāka 45 pirmklasnieki un vairāki skolēni, pusaudži un jaunieši no citām Latvijas vietām.

Taču Limbažu novada pašvaldības Domes priekšsēdētāja 1.vietnieks Māris Beļaunieks uzsvēra, ka katrs jaunais mācību gads ir īpaši svarīgs pirmklasniekiem un 12.klašu skolēniem. Vieniem tas ir pirmais, pats sākums, taču otriem – pēdējais gads ierastajā vidē, pirms lielās izvēles – kas es būšu dzīvē?

Kad pirmklasnieki sagaidīti, kad 12.klašu skolēni novēlējuši veiksmes saviem jaunākajiem draugiem, tad varam vēlēties tikai LAIMI, lai tā mums palīdz, stāv blakus, lai tas piepildītos, saucam Laimes lāci:). Patiesībā jau zinām, ka viss ir atkarīgs no mums pašiem.

LAI MUMS VEIKSMĪGS JAUNAIS MĀCĪBU GADS!

Teksts: I.Kupča

Foto: L.Siliņa

Atbildēt