Izveidota Skolēnu ministrija

Jau septembra otrajā nedēļā tika izveidotas Skolēnu ministrijas (SM) abas grupas – 5.-7.klašu un 8.-12.klašu skolēni, kuri ir izvēlējušies savu laiku un enerģiju ieguldīt pašpārvaldes darbā.

Par SM priekšsēdētāju otru gadu tika ievēlēda 11.v klases skolniece Dagnija Kuka, viņas vietniece – klasesbiedrene Daniela Logina, bet sekretāres pienākumus otru gadu uzņēmās pildīt 12.d klases skolniece Liene Damsone. Iepriecina skolēnu vēlme būt par dīdžejiem – pieteicās Olivers Bobrovs (9.b klase) un Katrīna Puriņa ( 8.b klase), viņiem pievienojās 9.b skolēns Gustavs Žibals, visi trīs jaunieši jau veiksmīgi apskaņoja ” Trīs tilti” skrējienu.

Pirmais lielais uzdevums pašpārvaldei ir 4.oktobris, kad tiks svinēta Skolotāju diena, kas kopš neatminamiem laikiem ir pašpārvaldes diena. Pienākumi sadalīti, priekšsēdētāja tur roku uz pulsa. Diena tiek gatavota kopā ar jauno un atbildīgo par skolas pasākumiem skolotāju Ingu Bašenu. Lai viss izdodas!

Ar nopietnu uzdevumu “cīnās” projekta darba grupa – Dagnija Kuka, Daniela Logina, Elza Marija Lazdiņa un Inta Cirša. Tiek rakstīts Erasmus+ jauniešu līdzdalības projekts saistībā ar karjeras izglītību.

Līdzi darbojas

Inta Cirša, SM konsultante

Atbildēt